راهنمای خرید قسطی تا 130 میلیون تومان (بدون ضامن)

بهترین راه‌های از دسترس خارج کردن گوشی + معرفی اپلیکیشن

هلیا مینائی
  • 23 آبان 1403
  • 7 دقیقه مطالعه
بهترین راه‌های از دسترس خارج کردن گوشی

در دنیای امروزی که تمامی تعاملات با گوشی‌های هوشمند صورت می‌گیرد، احتمالا برای شما پیش آمده باشد که در شرایطی قرار گرفته باشید که به هر دلیلی امکان جواب دادن تماس‌های دریافتی خود را نداشته باشید؛ به همین منظور باید به سراغ از دسترس خارج کردن گوشی بروید تا با خیال راحت بتوانید به کار خود بپردازید یا از سفرتان نهایت لذت را ببرید. خبر خوب این است که تمامی گوشی‌های هوشمند این امکان را به کاربران ارائه می‌دهند تا بتوانند در صورت نیاز آن را از دسترس خارج کنند. در این مطلب از فرامگ، قصد داریم به روش‌های مختلف برای از دسترس خارج کردن گوشی بپردازیم و ابزارها و تنظیماتی را که در این مسیر می‌توانند مفید باشند مورد بررسی قرار دهیم.

حالت Airplane Mode؛ آسان‌ ترین روش از دسترس خارج کردن گوشی

یکی از آسان‌ترین روش‌هایی که می‌توانید برای از دسترس خارج کردن گوشی به سراغ آن بروید، استفاده از حالت Airplane Mode یا حالت هواپیما است که در هر گوشی هوشمندی یافت می‌شود. برای انجام این کار، تنها کافی است وارد بخش تنظیمات گوشی شده و حالت هواپیما را روشن کنید. پس از روشن کردن این حالت، آنتن گوشی محو شده و آیکون هواپیما به جای آن ظاهر می‌شود. همچنین برای خاموش کردن حالت هواپیما هم می‌توانید مجددا همین مراحل را طی کنید.

حالت Airplane Mode آسان‌ ترین روش از دسترس خارج کردن گوشی

روش آسان آن هم این است که وارد بخش کنترل سنتر گوشی خود شده و از میان آن‌ها گزینه Airplane Mode یا حالت هواپیما را روشن یا خاموش کنید. فرقی نمی‌کند که از گوشی اندروید استفاده کنید یا iOS، در هر دو سیستم‌عامل هنگام روشن بودن حالت هواپیما، کاربر با عبارت “دستگاه مشترک موردنظر خاموش می‌باشد” مواجه خواهد شد و شما متوجه تماس آن نمی‌شوید. توجه داشته باشید که با این کار، ارتباط شما هم با شبکه قطع می‌شود و دیگر قادر به ارسال پیام یا برقراری تماس نخواهید بود.

کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی برای همراه اول و ایرانسل

اپراتورهایی مانند همراه اول، ایرانسل و رایتل برای از دسترس خارج کردن گوشی، راه‌حل‌هایی را برای مشترکین خود در نظر گرفته‌اند که می‌توانید با آن‌ها به راحتی گوشی خود را برای برخی از دسترس خارج کنید. در ادامه جدول کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی برای همراه اول و ایرانسل را برای شما قرار داده‌ایم.

اپراتورکد فعال‌سازی از دسترس خارج کردن گوشیکد لغو از دسترس خارج کردن گوشی
همراه اول094#*21*#21#
ایرانسل021#*21*#21#

بعد از اینکه کدهای فوق را برای از دسترس خارج کردن گوشی شماه‌گیری کردید، قادر به استفاده از داده‌های تلفن همراه، ارسال پیامک و برقراری تماس خواهید بود. همچنین استفاده از کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی برای همراه اول و ایرانسل هزینه‌ای برای شما در پی نخواهد داشت.

تغییر شبکه گوشی

روش دیگری که امکان از دسترس خارج کردن گوشی را برای شما فراهم می‌کند، تغییر شبکه تلفن همراه است. برای انجام این کار باید طبق مراحل زیر پیش بروید:

تغییر شبکه گوشی برای از دسترس خارج کردن گوشی

۱. وارد بخش تنظیمات گوشی شوید و از داخل گزینه‌های پیش‌رو Network Selection را انتخاب کنید.
۲. حال باید از بین مواردی که مشاهده می‌کنید، گزینه‌ای که در دسترس نیست را به عنوان شبکه انتخاب کنید تا گوشی از دسترس خارج شود.

جهت فعالسازی مجدد هم باید همین مسیر را طی کرده و در آخر گزینه خودکار یا Automatic را انتخاب کنید.

استفاده از حالت DND؛ از دسترس خارج کردن گوشی بدون قطعی اینترنت

حالت DND یا Do Not Disturb در واقع بخش مزاحم نشوید گوشی موبایل است که این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا در طول روز بتوانند روی کارهای خود تمرکز کنند یا از سفر نهایت لذت را ببرند. مزیتی که استفاده از قابلیت نسبت به سایر روش‌های از دسترس خارج کردن گوشی دارد، این است که امکان برقراری ارتباط و ارسال پیامک برای کاربر وجود دارد. پس اگر این سوال برای شما به وجود آمده که چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم ولی از اینترنت استفاده کنیم، باید بگوییم بهترین راه استفاده از حالت Do Not Disturb است.

ز دسترس خارج کردن گوشی بدون قطعی اینترنت

حالت مزاحم نشوید که در هر دو سیستم‌عامل iOS و اندروید وجود دارد، در واقع همان حالت بی‌صدا کردن گوشی است که امکان شخصی‌سازی آن هم وجود دارد. به عنوان مثال شما می‌توانید از این روش برای از دسترس خارج کردن گوشی برای شماره خاص استفاده کنید. در حالت دیگر می‌توانید مشخص کنید که اگر شخصی سه بار تماس گرفت، بار آخر تماس او برقرار شود؛ چرا که ممکن است تماس ضروری باشد. برای فعال کردن حالت DND یا Do Not Disturb باید وارد بخش کنترل‌سنتر گوشی شده و آن را فعال کنید؛ البته برای تنظیمات آن باید وارد بخش Settings گوشی شوید و آن‌طور که مدنظرتان است، این قابلیت را شخصی‌سازی کنید.

استفاده از ورق آلومینیومی ؛ جالب‌ترین روش برای از دسترس خارج کردن گوشی

برای اینکه کاملا گوشی خود را از دسترس خارج کنید، می‌توانید دور تا دور آن را با ورق آلومینیومی بپوشانید تا کاملا آنتن گوشی از بین برود. فرقی نمی‌کند از چه برندی از تلفن‌همراه استفاده کنید، با این روش گوشی از دسترس خارج می‌شود و طرف مقابل پس از تماس با شما عبارت “مشترک مورد نظر در دسترس نمی‌باشد” مواجه می‌شود. از طرف دیگر هم می‌توانید گوشی خود را داخل ظروف فولادی قرار دهید و با بستن درب آن مطمئن شوید که تلفن همراهتان از دسترس خارج می‌شود.

 از دسترس خارج کردن گوشی با فویل

دایورت کردن گوشی

از جمله بهترین روش‌های از دسترس خارج کردن گوشی، روشن کردن حالت دایورت یا Call Forwarding است؛ در این روش خطی که سیم‌کارت خود را روی آن دایورت می‌کنید زنگ می‌خورد و دیگر کاربران با شما در تماس نخواهند بود. به صورت پیش‌فرض این قابلیت در گوشی‌های اندروید و iOS در دسترس است و تنها نیاز به فعالسازی آن وجود دارد. توجه داشته باشید که می‌توانید به شماره خاموش خط خود را دایورت کنید تا پس از تماس با شما عبارت “دستگاه مورد نظر خاموش می‌باشد” مواجه شوند.

برای دایورت کردن شماره در گوشی‌ های اندرویدی می‌توانید مطابق روش زیر پیش بروید، البته باید در نظر داشته باشید که ممکن است در تمامی گوشی‌ها روش آن به این صورت نباشد.

دایورت کردن گوشی
  • وارد بخش تنظیمات گوشی خود شوید.
  • از قسمت بالای منوی تنظیمات، Call Forwarding را جستجو کرده و آن را انتخاب کنید.
  • روی عبارت Voice Calls ضربه بزنید.
  • حال گزینه Always Forward را انتخاب کنید تا تمامی تماس‌های ورودی شما به خط دیگری انتقال پیدا کند.
  • در این مرحله شاره تماس موردنظرتان را (ترجیحا خط خاموش) را وارد کنید و Turn On یا OK را لمس کنید.
  • برای خارج شدن از حالت دایورت گوشی هم می‌توانید حالت آن را به Turn Off تغییر دهید.

در گوشی های آیفون هم می‌توانید با جستجوی عبارت Call Forwarding و روشن کردن آن، خط خود را دایورت کنید تا گوشی کاملا از دسترس خارج شود.

خارج کردن سیم کارت؛ یکی از ساده‌ ترین روش‌ های از دسترس خارج کردن گوشی

ساده‌ترین روشی که می‌توانید انجام دهید، این است که سیم‌کارت خود را از گوشی خارج کنید؛ در نتیجه اگر به روش‌های نرم‌افزاری برای خارج کردن گوشی از دسترس اعتماد ندارید، می‌توانید به سراغ روش خارج کردن سیم کارت از گوشی بروید. همچنین برای در دسترس بودن هم می‌توانید مجددا سیم‌کارت را وارد گوشی کنید تا آنتن گوشی به حالت اولیه برگردد. نکته‌ای که وجود دارد این است که برای خارج کردن سیم‌کارت از گوشی، به سوزن مخصوص آن نیاز دارید که باید در دسترستان باشد.

ساده‌ ترین روش‌ های از دسترس خارج کردن گوشی

مسدود کردن یا بلاک کردن شماره تماس

اگر قصد از دسترس خارج کردن گوشی برای شماره خاص را دارید، می‌توانید از روش بلاک کردن شماره تماس استفاده کنید. این قابلیت که در هر دو گوشی‌های آیفون و اندرویدی وجود دارد، این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید شماره‌ای که قصد جواب دادن به تماس‌های او را ندارید، بلاک یا به عبارتی مسدود کنید. برای این کار تنها نیاز است شماره مدنظرتان را وارد لیست سیاه کنید تا از زنگ‌های او آگاه نشوید؛ در صورت نیاز هم می‌توانید آن را از حالت بلاک خارج کنید.

استفاده از اپلیکیشن‌ های از دسترس خارج کردن گوشی

اگر به هر دلیلی قادر به استفاده از روش‌های فوق برای از دسترس خارج کردن گوشی نبودید، می‌توانید به سراغ اپلیکشن‌ های اندروید و iOS بروید. در این روش که بدون استفاده از کدهای دستوری و روش‌های نرم‌افزاری انجام می‌شود، تنها نیاز است برنامه مورد نظرتان را انتخاب و نصب کنید تا برای خارج کردن گوشی از دسترس، کنترل تماس‌ها و غیره از آن بهره ببرید. در ادامه چند مورد از بهترین اپلیکیشن‌ های از دسترس خارج کردن گوشی برای اندروید و iOS را برای شما قرار می‌دهیم.

برنامه Simple Call blocker برای آیفون

  • مسدودسازی تماس‌های ناشناس و تبلیغاتی
  • لیست سیاه
  • لیست سفید
  • رابط کاربری ساده و روان
  • اعلان‌ها و گزارش تماس‌های مسدود شده
برنامه Simple Call blocker برای آیفون

اولین اپلیکیشن خارج کردن گوشی از دسترس که به سراغ آن می‌رویم، Simple Call blocker است که برای گوشی‌های آیفون توسعه داده شده است. با استفاده از این برنامه می‌توانید کارهایی مانند مسدود کردن شماره‌ها را انجام دهید تا از شر تماس‌هایی که علاقه‌ای به آن‌ها ندارید، خلاص شوید.

برنامه Call Blocker برای اندروید

  • مسدودسازی تماس‌ها
  • مسدودسازی پیام‌های متنی
  • لیست سفید
  • ثبت گزارش و اعلامیه
  • تنظیمات شخصی‌سازی
برنامه Call Blocker برای اندروید

اپلیکیشن Call Blocker یکی از برنامه‌های پرکاربرد برای بلاک‌ کردن تماس‌های ناخواسته یا مزاحم است که برای گوشی‌های اندرویدی در دسترس قرار گرفته است. این اپلیکیشن با امکانات پیشرفته و رابط کاربری ساده، این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا بتوانند تماس‌های ورودی را کنترل یا مدیریت کنند. همچنین می‌توانید لیست سیاه یا همان “بلک‌لیست” شخصی خود را ایجاد و شماره‌های مزاحم یا ناشناس را به آن اضافه کنید تا به صورت خودکار مسدود شوند.

برنامه Hiya: Spam Blocker & Caller ID برای آیفون

  • شناسایی تماس‌گیرنده
  • مسدودسازی اسپم و تماس‌های مزاحم
  • سیستم گزارش‌دهی کاربران
  • لیست سیاه و لیست سفید شخصی
  • اعلان و گزارش تماس‌های مسدود شده
برنامه Hiya: Spam Blocker & Caller ID برای آیفون

از بهترین اپلیکیشن‌هایی که برای کاربران سیستم‌عامل iOS وجود دارد، برنامه Hiya: Spam Blocker & Caller ID است که تمامی امکانات ویژه‌ای که نیاز دارید برای مسدود کردن تماس‌های دریافتی یا مزاحم در اختیارتان می‌گذارد. برنامه Hiya با استفاده از یک پایگاه داده به‌روز و هوش مصنوعی، تماس‌های اسپم را شناسایی و مسدود می‌کند تا تجربه‌ای ایمن‌تر و آرام‌تر را برای کاربران به ارمغان آورد.

برنامه TrueCaller: Caller ID and Dialer برای اندروید

  • شناسایی هویت تماس‌گیرنده
  • مسدودسازی تماس‌ها و پیام‌های اسپم
  • لیست سیاه شخصی
  • امکانات مدیریت تماس و دفترچه تلفن
  • گزارش و مشاهده‌ اطلاعات تماس‌های مسدود شده
  • پیام‌رسانی داخلی
برنامه TrueCaller: Caller ID and Dialer برای اندروید

یکی از معروف‌ترین اپلیکیشن‌های برای مدیریت تماس‌های ورودی، برنامه TrueCaller: Caller ID and Dialer است که تجربه امن و ایمن را برای کاربران فراهم می‌کند. این برنامه با استفاده از یک پایگاه داده‌ جهانی و به‌روز، شماره‌های ناشناس را شناسایی و از دریافت تماس‌ها و پیام‌های ناخواسته جلوگیری می‌کند. شما می‌توانید این برنامه را به راحتی از فروشگاه‌های اندرویدی دانلود و روی گوشی موبایل خود نصب کنید.

پست های مرتبط برای شما

دیدگاه کاربران

برای ثبت نظر ابتدا باید وارد شوید.

تا کنون هیچ دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است.

شما میتوانید اولین نفری باشید که برای این مقاله دیدگاه ثبت می کند.