معرفی برند و محصولات ریزر (Razer)

معرفی برند و محصولات ریزر (Razer)

شرکت ریزر در سال 2005 تاسیس شد. ریزر برندی پیشرو در سبک زندگی برای گیمرها و جزو بزرگ‌ترین اکوسیستم سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و خدماتی مخصوص برای گیمرها طراحی و ساخته شده است. ریزر شامل تجهیزات جانبی بازی با عملکرد بالا و لپ‌تاپ‌های بازی  Bladeمی‌باشد. همچنین پلتفرم نرم‌افزاری ریزر با بیش از 175 میلیون کاربر، شامل Razer Synapse (یک پلتفرم اینترنت اشیا)، Razer Chroma RGB (یک سیستم اختصاصی فناوری نورپردازی RGB که هزاران دستگاه و صدها برنامه بازی را پشتیبانی می‌کند) و Razer Cortex (یک بهینه ساز بازی) می‌باشد.

لپ‌تاپ گیمینگ ریزر(Blade)

لپ‌تاپ‌های ریزر رده بالا با در نظر گرفتن نیاز گیمرها طراحی می‌شود و قابلیت ارتقا دارند. ریزر گزینه‌های ارتقا را برای لپ‌تاپ‌های گیمینگ خود ایجاد کرده و کاربر با خرید لپ‌تاپ می‌تواند، رم آن را ارتقا دهد. لپ‌تاپ‌های گیمینگ ریزر دارای طراحی شیک با شاسی باریک و نمایشگر قوی دارای حافظه SSD یک ترابایتی (قابل جایگزینی) و یک اسلات اضافی می‌باشد که در مجموع فضای ذخیره‌سازی هشت ترابایت را ارائه می‌دهد.

ویژگی‌های خاص موس‌های گیمینگ ریزر

برند ریزر موس‌های بی‌سیم و باسیم خود را با مدل‌های Mamba، Orochi، Basilisk، Naga، Viper، Death Adder به بازار عرضه کرده است. این برند با طراحی هوشمندانه موس‌های گیمینگ، بازی را برای گیمرها لذت‌بخش کرده و ویژگی‌های خاصی مانند کیفیت حسگر، فرم مناسب برای دست، دکمه‌های قابل برنامه ریزی مگا و قابلیت چیدمان دکمه را ارائه می‌دهد.

تفاوت موس‌های بی‌سیم و باسیم ریزر

یکی از دغدغه‌های اصلی گیمرها انتخاب موس بی‌سیم یا باسیم می‌باشد. محدودیت موس‌های باسیم هنگام استفاده، ایجاد اختلال حرکت موس و خراب شدن سیم به مرور زمان، همچنین نیاز به فضای بیشتر برای حرکت دادن موس دارد، اما برای گیمرها به دلیل اتصال پایدار کابل به لپ‌تاپ قابل اعتمادتر است. از سوی دیگر موس‌های بی‌سیم به این محدودیت‌ها غلبه می‌کند، به راحتی به سیستم متصل می‌شود و قابلیت جابجایی دارد. نکته قابل توجه در موس‌های بی‌سیم، شارژ مداوم آن می‌باشد، در نتیجه انتخاب موس مناسب کاملاً بستگی به آشنایی کاربر به موس و برند انتخابی آن دارد.

کیبورد گیمینگ ریزر

شرکت ریزر به‌طور عمده صفحه کلیدهای مخصوص بازی برای گیمرها را تولید می‌کند. علاوه بر آن کیبوردهای گیمینگ با دو مدل باسیم و بی‌سیم با تنوع مختلف به بازار عرضه می‌شود. از مدل‌های کیبورد ریزر می‌توان به کیبورد گیمینگ Razer BlackWidow V3، کیبورد Razer Ornata V2 و کیبورد Razer Huntsman Mini Mercury اشاره کرد.

کیبورد گیمینگ Razer BlackWidow V3

کیبورد Razer BlackWidow V3  عملکردی متوسط و مجهز به نورپردازی Razer Chorma RGB است. کیبورد گیمینگ Razer BlackWidow V3 دارای دو مدل سوئیچ مکانیکی متفاوت (سبز و زرد) است. این کیبورد با 87 کلید و جنسی مقاوم، برای استفاده طولانی مدت مناسب می‌باشد.

کیبورد Razer Ornata V2

کیبورد Razer Ornata V2 دارای کلید مجزا برای کم و زیاد کردن صدا، نور، تعویض آهنگ و موارد دیگر می‌باشد. همچنین این دکمه‌ها با برنامه SYNAPSE 3 قابل برنامه ریزی، شخصی سازی و تنظیم رنگ نور کیبورد است. کیبورد Razer Ornata V2 دارای سوئیچ دوگانه MECHA-MEMBRANE می‌باشد.

کیبورد Razer Huntsman Mini Mercury

کیبورد Razer Huntsman Mini Mercury دارای ویژگی‌های ظاهری، نظیر بدنه کوچک و ظریف، سوئیچ‌های نوری، امکان حمل آسان و نورپردازی زیبا با تعداد 61 عدد کلید است که نظر گیمرها را به خود جذب می‌کند.

هدست گیمینگ ریزر

با مجموعه هدست‌های گیمینگ ریزر صدای واضح را هنگام بازی تجربه کنید. انتخاب هدست بستگی به نیاز گیمر دارد و با هدست مناسب کیفیت بازی هم تغییر می‌کند. خانواده Razer Barracuda هم برای بازی‌های خانگی و هم برای استفاده برای تلفن همراه طراحی شده و مجموعه‌ای از هدست هیبریدی همه کاره است که دارای Razer SmartSwitch Dual Wireless برای صدای یکپارچه می‌باشد. همچنین هنگام استفاده از Razer Barracuda با دانگل USB-C تماس‌ها از یک دستگاه بلوتوث به‌طور خودکار متصل می‌شود. بدون جدا کردن هدست، تماس را دریافت کرده و به صدای بازی برمی‌گردد. میکروفون‌های پیشرفته ریزر به گونه‌ای تنظیم شده‌اند که صدای پس‌زمینه را حذف و صدا را ایزوله می‌کنند تا در طول بازی صدای گیمر باقی بماند.

 

شرکت ریزر تولید کننده موس، کیبورد و هدست با تمرکز بر روی محصولات گیمینگ، تحول عظیمی در بازار لوازم جانبی گیمینگ ایجاد کرده است.

ثبت دیدگاه
متن دیدگاه

برای ثبت دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

پاسخ {{reply.user.name}}

مقالات مرتبط
معرفی برند و محصولات انکر(Anker)

معرفی برند و محصولات انکر(Anker)

9 ماه پیش
0
2
نقد و بررسی گوشی Galaxy Z Fold 5

نقد و بررسی گوشی Galaxy Z Fold 5

1 ماه پیش
0
1
بررسی شیائومی 12 لایت

بررسی شیائومی 12 لایت

1 سال پیش
0
0
نسخه جدید One UI

نسخه جدید One UI

10 ماه پیش
0
2
معرفی گوشی تاشو آنر مجیک V2

معرفی گوشی تاشو آنر مجیک V2

3 هفته پیش
0
2
نقد و بررسی گوشی (Nothing Phone (2

نقد و بررسی گوشی (Nothing Phone (2

2 ماه پیش
0
0