پاور بانک در زندگی امروزی یکی از وسایل پرکاربرد و تقریبا ضروری است که شما را از وجود پریز برق برای شارژ کردن وسایل الکترونیک خود بینیاز میکند. بهخصوص اگر فردی هستید که سفرهای زیاد و طولانی مدت دارید یا روزانه بیشتر وقت خود را خارج از خانه میگذرانید، قطعا به یک پاور بانک نیاز دارید تا گوشی تلفن همراه، هندزفری، تبلت، دوربین یا دیگر لوازم جانبی دیجیتال شما بدون شارژ نماند. برندهای مختلفی در سراسر دنیا، مدلهای متنوعی از پاور بانک را تولید کردهاند؛ از میان تمام آنها در این مطلب قصد داریم محصولات برند شیائومی (Xiaomi) و انکر (Anker) در این زمینه را باهم مقایسه و بررسی کنیم. اگر در انتخاب بین این دو برند برای خرید پاور بانک مردد هستید، تا انتها با ما در مقایسه پاور بانک شیائومی و انکر همراه باشید تا با معیارهای مهم خرید یک پاور بانک و خصوصیات اصلی تولیدات این برندها آشنا شوید.
مقایسه کیفیت ساخت پاور بانک Xiaomi و Anker
یکی از اصلیترین فاکتورهای مقایسه دو پاور بانک شیائومی و انکر، بررسی کیفیت ساخت و جنس آنهاست. پاور بانک وسیلهایست که اکثرا در جابهجاییها همراه شماست پس باید کیفیت بالایی در ساخت آن بهکار گرفته شود و در برابر ضربههای ناگهانی یا تغییرات دما مقاومت خوبی داشته باشد. اکثر پاور بانکهای شیائومی از جنس پلاستیک فشرده یا فلز هستند. استفاده از فلز باعث بالا رفتن مقاومت در برابر ضربه است اما از طرفی وزن محصول را نیز بیشتر میکند. پاور بانکهای پلاستیکی، سبکتر و خوشدستتر هستند اما ممکن است در اثر ضربه دچار آسیب شوند.
بیشتر پاور بانکهای شیائومی از جنس آلومینیوم یا ترکیبات فلزهای دیگر هستند و ظاهری مینیمالیستی و ساده دارندِ اما مدلهای اقتصادی آن اغلب با پلاستیک فشرده ساخته میشوند. پاور بانک های برند Anker نیز اکثر اوقات از نوعی پلاستیک مقاوم ساخته میشوند اما معمولا طراحی مدرنتر و بافتهای متفاوتی نسبت به Xiaomi دارند تا در برابر ضربه و خراش دوام بیشتری داشته باشند. در کل ممکن است طراحیها در تولید پاور بانک انکر به اندازه شیائومی مینیمال نباشد و ظاهر محکمتر و صنعتیتری داشته باشند اما در نهایت همه چیز به سلیقه شما برمیگردد و تصمیمگیری بین این دو با شما خواهد بود
مقایسه ظرفیت پاور بانک انکر و شیائومی
با توجه به این که بیشتر میخواهید چه وسایلی را با پاور بانک شارژ کنید و باتری آن وسایل چه ظرفیتی دارد، باید انتخاب کنید که پاور بانک با چه ظرفیتی بخرید. بهعنوان مثال اگر گوشی شما یک باتری با ظرفیت 4500 میلیآمپرساعت دارد و میخواهید حداقل دو بار بتوانید از پاور بانک برای شارژ کامل آن استفاده کنید، باید پاور بانکی با ظرفیت حداقل 10000 میلیآمپرساعت خریداری کنید. در مقابل اگر قصد دارید علاوهبر گوشی، دوربین، لپ تاپ و دیگر وسایل دیجیتال خود را نیز شارژ کنید قاعدتا به یک پاور بانک با ظرفیتی خیلی بیشتر نیاز خواهید داشت.
تفاوت چندانی از لحاظ رنج ظرفیتها در مقایسه پاور بانک شیائومی و انکر دیده نمیشود. رنج ظرفیت در پاور بانکهای شیائومی 5000 تا 30000 میلیآمپرساعت است که از بین آنها مدلهای 10000 یا 20000 پرفروشتر است و مناسب استفادههای متوسط رو به بالاست. کاربران عادی برای استفادههای معمولی و روزمره، اکثرا پاور بانک شیائومی را ترجیح میدهند. تعداد محدودی از مدلهای پاور بانک این برند نیز با ظرفیت 30000 میلیآمپرساعت تولید میشوند که برای استفادههای سنگین و حرفهای مثلا شارژ لپ تاپ مناسب هستند. برند انکر نیز پاور بانکهایی با ظرفیت بین 5000 تا 26800 میلیآمپرساعت تولید میکند. محصولات حرفهای این برند تعدد و تنوع بیشتری دارند و به دلیل دوام بالا، افرادی که بهدنبال یک شارژر همراه برای استفادههای فراتر از روزمره هستند، بیشتر سراغ پاور بانک Anker میروند.
مقایسه سرعت شارژ پاور بانک شیائومی و انکر
سرعت شارژ یکی از ویژگیهای پاور بانک است که با شدت جریان خروجی پورتهای آن رابطه مستقیم دارد؛ به این معنی که هرچه شدت جریان خروجی پورت بیشتر باشد، دستگاه مورد نظر شما با سرعت بیشتری شارژ خواهد شد. پاور بانکهایی که از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی میکنند نیز در میان کاربران محبوبیت بیشتری دارند؛ البته برای استفاده از این قابلیت، دستگاهی که قصد شارژ کردن آن را دارید نیز باید از این تکنولوژی بهرهمند باشد.
در مدلهای مختلف پاور بانک شیائومی، از فناوری Quick Charge و Power Delivery استفاده شده که باعث میشوند فرایند شارژ، سریعتر و بهصورت مدیریتشده صورت گیرد تا زمان کمتری صرف شود. انکر نیز از فناوری PowerIQ، که توسط خود این شرکت توسعه یافته، استفاده میکند تا ولتاژ و جریان خروجی متناسب با نوع دستگاهی که به پاور بانک متصل شده انتخاب شود؛ این ویژگی باعث میشود سرعت و امنیت شارژ بالاتر رود.
مقایسه پورتهای پاور بانک شیائومی و انکر
نیاز شما به تعداد و نوع پورتهای خروجی یک پاور بانک اهمیت زیادی دارد. اگر پاور بانک را تنها برای شارژ گوشی موبایل میخرید، نیاز به تعداد زیادی پورت نخواهید داشت اما اگر شارژ دستگاههای دیگر را نیز مد نظر دارید، باید مدلی خریداری کنید که از تنوع پورت خوبی برخوردار باشد. در جدول زیر، مشخصات و تعداد پورتهای موجود در پاور بانک انکر و پاور بانک Xiaomi آورده شده است. توجه داشته باشید که اگر مدل خاصی مد نظر شماست، باید از لیست ویژگیهای آن بهطور دقیق تعداد و نوع پورتها را پیدا کنید و مطمئن شوید که با نیازهای شما متناسب است.
ویژگی | پاور بانک شیائومی | پاور بانک انکر |
تعداد پورت USB-A | 1 تا 2 عدد در بیشتر مدلها | 1 تا 2 عدد در بیشتر مدلها |
پورت USB-C | دوطرفه با توان بالا (تا 45 وات) در مدلهای پیشرفتهتر | دوطرفه با توان بالا (تا 60 وات) در مدلهای پیشرفتهتر |
تعداد پورت خروجی | بهطور متوسط بین 2 تا 3 عدد | بهطور متوسط بین 2 تا 3 عدد |
پشتیبانی از شارژ سریع | USB-C با توان بالا در برخی مدلها | USB-C با توان بالا و فناوری PowerIQ برای شارژ هوشمند و سریع |
مقایسه ایمنی پاور بانک Anker و Xiaomi
توجه به ایمنی در فرایند خرید پاور بانک، مسئلهای بسیار مهم است؛ چرا که اگر محصول خریداری شده، از لحاظ ایمنی کیفیت قابل قبولی نداشته باشد میتواند آسیبهای جبرانناپذیری به دستگاههای دیجیتال شما وارد کند. در واقع اگر شارژر همراه، از سیستمهای محافظتی در برابر بیش از حد شدن شدت جریان، دما، ولتاژ و غیره برخوردار نباشد، ممکن است عملکرد گوشی، لپ تاپ یا وسایل دیگر دچار مشکل شود.
هر دو برند انکر و شیائومی در ساخت پاور بانکهای خود از لایههای محافظتی مختلف برای هر کدام از موارد بالا، بهره میبرند و از این لحاظ عملکرد تقریبا مشابهی دارند. عملیات ایمنی و محافظتی در پاور بانک Xiaomi و انکر به صورت زیر است:
- افزایش دما: مانیتورینگ لحظهای دما برای تشخیص افزایش غیرعادی
- اتصال کوتاه: قطع جریان در لحظه تشخیص ایجاد اتصال کوتاه
- افزایش ولتاژ یا جریان: فعال شدن لایه محافظتی در هنگام افزایش در ولتاژ یا شدت جریان
- شارژ بیش از حد: قطع فرایند شارژ پس از شارژ کامل دستگاه
مکانیزمهای محافظتی در پاور بانک انکر، کمی پیشرفتهتر از شیائومی است؛ به این صورت که سیستم MultiProtect در آن، باعث میشود یکی یا همه لایههای محافظتی در صورت لزوم و در زمان مناسب فعال شوند تا دستگاه در حال شارژ یا خود پاور بانک از آسیب در امان بماند. یک ویژگی قابل توجه در سیستم حفاظتی مدلهای جدیدتر از پاور بانک انکر، وجود فناوری VoltageBoost است که از پایداری انتقال انرژی، فارغ از این که از چه کابلی استفاده میکنید، محافظت میکند. بنابراین مدلهای تولید شده توسط برند انکر، از لحاظ ایمنی سطح بالاتری از محصولات شیائومی دارند.
مقایسه قیمت پاور بانک انکر و شیائومی
قیمت یک پاور بانک به عوامل مختلفی مانند جنس بدنه، تعداد پورت، ظرفیت و فناوریهای بکار رفته در آن بستگی دارد. هر دوی این برندها، رنج متفاوتی از انواع مدلهای پاور بانک را تولید و عرضه کردهاند که هر کدام مناسب یک نوع نیاز و قشر خاصی از کاربران است. قاعدتا مدلهایی با ظرفیت بالاتر و پیشرفتهتر از لحاظ تکنولوژی، قیمتهای بالاتری هم خواهند داشت. بهطور کلی قیمت پاور بانک Anker برای هر نوع استفاده نسبت به مدل مشابه آن از برند شیائومی کمی بیشتر است. جدول زیر محدوده متوسط قیمتها برای مدلهای اقتصادی، متوسط و پیشرفته از هر دو برند را نشان میدهد.
نوع مدل | پاور بانک شیائومی | پاور بانک انکر |
مدلهای اقتصادی | 20 تا 40 دلار | 30 تا 40 دلار |
مدلهای متوسط | 30 تا 45 دلار | 50 تا 70 دلار |
مدلهای پیشرفته | 45 تا 60 دلار | 70 تا 100 دلار |
سوالات متداول
کدام یک ارزش خرید دارد؟ پاور بانک شیائومی یا انکر؟
تولیدات این دو برند در زمینه پاور بانک در برخی زمینهها مثل رنج ظرفیت یا کیفیت ساخت و طراحی، وضعیت تقریبا مشابهی دارند اما بهطور کلی پاور بانک Anker از لحاظ فناوریهای بهکار رفته در بحث ایمنی یا تعداد پورتهای خروجی بهتر از Xiaomi عمل کرده است. البته باید به این موضوع نیز توجه کنید که رنج قیمتی انکر از شیائومی کمی بالاتر است.
ظرفیت پاور بانک Xiaomi بیشتر است یا Anker؟
بیشترین ظرفیت در پاور بانکهای شیائومی 30000 میلیآمپرساعت و در پاور بانکهای انکر 26800 میلیآمپرساعت است؛ بنابراین بیشترین ظرفیت را در بین مدلهای تولید شده توسط شیائومی میتوانید پیدا کنید.
برای ثبت نظر ابتدا باید وارد شوید.
تا کنون هیچ دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است.
شما میتوانید اولین نفری باشید که برای این مقاله دیدگاه ثبت می کند.