راهنمای خرید قسطی تا 130 میلیون تومان (بدون ضامن)

راهنمای خرید گوشی موبایل ؛ هرآنچه باید برای خرید گوشی بدانید

هلیا مینائی
  • 01 آبان 1403
  • 12 دقیقه مطالعه
راهنمای خرید گوشی موبایل

با توجه به اینکه گوشی موبایل به یکی از عضوهای جدا نشدنی در زندگی ما تبدیل شده است، در نظر گرفتن نکات مهم برای خرید گوشی به شما کمک می‌کند تا بتوانید بهترین دستگاه را با توجه به نیازی که دارید خریداری کنید؛ چرا که این دستگاه‌ها دیگر تنها یک وسیله برای برقراری ارتباط با دیگران نیستند، بلکه دستگاهی هوشمندی هستند که می‌توانید با استفاده از آن کارهای دیگری مانند ثبت تصاویر روزانه، سفارش غذا، مسیریابی، درخواست تاکسی، عضویت در شبکه‌های مجازی و کارهای مختلف دیگر را انجام دهید. در مقاله راهنمای خرید گوشی موبایل قصد داریم هر آنچه که باید برای خرید گوشی موبایل در نظر بگیرید را برای شما مطرح کنیم تا با در نظر گرفتن آن‌ها بتوانید به درستی این مسیر را طی کنید. با فرامگ همراه باشید.

راهنمای خرید گوشی ؛ نکاتی که باید برای خرید گوشی موبایل در نظر بگیرید

اگر گیمر هستید یا برای عکاسی و فیلم‌برداری قصد خرید گوشی موبایل دارید، مواردی که باید به آن توجه کنید متفاوت خواهد بود. با توجه به اینکه دنیای گوشی روز به روز در حال بزرگ‌تر شدن است و برندهای زیادی در حال فعالیت در این صنعت هستند، احتمالا حین خرید با انبوهی از گوشی مواجه خواهید شد که انتخاب را برای شما کمی دشوار می‌کنند. همچنین اگر به سراغ جدول مشخصات آن بروید، با اصطلاحات و اعدادی روبه‌رو می‌شوید که ممکن است شما را سردرگم کنند. به همین دلیل قصد داریم در قالب راهنمای خرید گوشی موبایل، تمامی مواردی که نیاز است بدانید را برای شما مطرح کنیم.

بودجه خود را برای خرید گوشی مشخص کنید

هر فرد ممکن است بودجه مشخصی را برای خرید گوشی موبایل خود در نظر بگیرد، در نتیجه امکان دارد شخصی هزینه زیاد و شخصی دیگر هزینه کمتری را برای خرید صرف کند؛ به همین منظور نیاز است تا ابتدا بودجه خود را برای خرید گوشی مشخص کنید تا بدانید می‌توانید تا چه رنج قیمتی را بررسی کنید. موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که این روزها به دلیل رقابت بالا میان تولیدکنندگان گوشی موبایل، با قیمت‌های محدودتر هم می‌توانید دستگاه‌هایی را خریداری کنید که به خوبی می‌توانند از پس نیازهای کاربران بر آیند.

بودجه خود را برای خرید گوشی مشخص کنید

به سیستم عامل گوشی توجه کنید

به صورت کلی سیستم‌عامل را می‌توان رابط سخت افزار گوشی با کاربر دانست که توسط شرکت‌های مختلف گوشی موبایل شخصی‌سازی می‌شود تا بتواند بهترین تجربه از کار کردن با گوشی‌موبایل را در اختیار کاربران قرار دهد. به صورت کلی محبوب‌ترین سیستم‌عامل‌های گوشی موبایل به دو دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • اندروید
  • iOS

اولین و محبوب‌ترین سیستم‌عامل که در ۸۰ درصد از گوشی‌ها مشاهده می‌شود، اندروید است که از گوشی‌های میان رده تا پرچمدار به آن مجهز شده‌اند. همچنین جزو سیستم‌عامل‌های متن‌باز محسوب می‌شود که شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌موبایل آن را با توجه به نیاز کاربران خود شخصی‌سازی می‌کنند. همچنین محدودیتی برای نصب برنامه روی آن وجود ندارد و می‌توانید از فروشگاه‌های نصب برنامه جانبی برای دانلود اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود استفاده کنید.

در طرف دیگر میدان iOS قرار دارد که دومین سیستم‌عامل محبوب جهان محسوب می‌شود که توسط اپل و برای گوشی‌های آیفون توسعه داده شده است؛ در نتیجه فقط می‌توانید آن را روی گوشی‌های آیفون مشاهده کنید. سیستم‌عامل iOS منبع‌بسته است و هیچ‌شخصی قادر به تغییر آن نخواهد بود؛ همچنین برنامه‌های آن تنها از طریق فروشگاه‌ اپل استور قابل دانلود هستند و نمی‌توانید از فروشگاه‌های جانبی دیگری استفاده کنید.

معمولا گوشی‌های آیفون عملکرد بدون نقصی دارند و اگر از آیفون‌های قدیمی‌تر هم استفاده کنید، به‌خوبی می‌توانند از پس اجرای برنامه‌های جدید آیفون هم برآیند. همچنین گوشی‌های آیفون پشتیبانی گسترده‌ای دریافت می‌کنند که حداقل آن چهار سال است. البته گوشی‌های اندرویدی هم به تازگی پشتیبانی گسترده‌ای را ارائه می‌دهند. در آخر هم امنیت گوشی‌های iOS موردی است که ارزش خرید آن را بالا می‌برد.

در مجموع اگر شخصی هستید که به سیستم‌عامل منعطف با قابلیت کنترل بیشتر علاقه‌ دارید، باید به سراغ اندروید بروید و در غیر این صورت iOS با قابلیت‌های متنوع در عین سادگی و راحتی می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد.

طراحی و کیفیت ساخت

برندهای مختلف گوشی‌موبایل، با توجه به اینکه دستگاه در چه رده‌ای قرار دارد، متریال‌های مختلفی برای ساخت آن در نظر می‌گیرند. به عنوان مثال اگر انتخاب شما گوشی‌ اقتصادی است، متریال پلاستیک و اگر گوشی که خریداری می‌کنید جزو پرچمدارها است، با جنس آلومینیوم مواجه خواهید شد که کیفیت بسیار بالایی دارد؛ البته در نظر داشته باشید که جنس پلاستیک باعث می‌شود تا هزینه گوشی کمتر شود و در مقابل جنس فلز علاوه‌بر کیفیت به ظاهر دستگاه زیبایی می‌بخشد.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی

امروزه اکثر گوشی‌های موجود در بازار از استاندارد IP بهره می‌برند که باعث می‌شود تا مقاومت خوبی در برابر آب و گردوغبار از خود نشان دهند. عدد اولی که جلوی IP گذاشته می‌شود، نشان دهنده مقاومت در برابر ذرات جامد و عدد دوم مقاومت دستگاه را در برابر مایعات نمایان می‌کند. به عنوان مثال IP68 به معنای مقاومت گوشی در برابر آب و گرد و غبار به مدت ۳۰ دقیقه و در عمق ۱ متری است که خیال شما را از بابت آسیب ندیدن دستگاه راحت می‌کند. علاوه بر این برخی از گوشی‌های پرچمدار از گواهی نظامی MIL-STD-810G برخوردار شده‌اند که به معنای این است که می‌تواند ۲۶ بار از ارتفاع ۱.۲ متری روی تخته‌ای چوبی با ضخامت ۱۰۰ میلی‌متر رها شود بدون اینکه آسیبی به آن وارد شود.

صفحه‌نمایش گوشی

صفحه‌نمایش را می‌توان به عنوان پنجره ارتباطی گوشی موبایل با کاربر دانست که در برخی مواقع کیفیت عالی و در برخی مواقع ممکن است کیفیتی نه چندان مطلوب داشته باشد که تنها برای کارهای روزمره مناسب است. با توجه به اینکه گوشی‌ میان‌رده، گوشی اقتصادی یا پرچمدار خریداری می‌کنید، کیفیت صفحه‌نمایش متفاوت خواهد بود که موارد زیادی روی این مسئله تاثیر می‌گذارند. به عنوان مثال هرچه تراکم پیکسلی که از فرمول ساده بین رزولوشن و سایز نمایشگر به‌ دست می‌آید بیشتر باشد، کیفیت صفحه‌نمایش هم بهتر خواهد بود.

مورد دیگر به نوع پنل استفاده شده در گوشی بر می‌گردد که در ادامه توضیح کوتاهی درباره هر یک از آن‌ها به شما خواهیم داد.

(LCD (Liquid Crystal Display

معمولا گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی از پنل LCD برخوردار شده‌اند که از کریستال‌های مایع برای نمایش تصاویر استفاده می‌کنند. همچنین دارای منبع نور همیشه روشن در زیر صفحه‌نمایش هستند تا بتوانند تصاویر را به خوبی نمایش دهند. این نوع صفحه‌نمایش زاویه دید خوب، اما کنتراست پایین‌تر نسبت به پنل‌های OLED دارند اما قیمت مناسب‌تر آن‌ها باعث می‌شود که در گوشی‌هایی با قیمت مناسب دیده شوند. دو مدل از پراستفاده‌ترین انواع این پنل IPS و TN هستند که در ادامه به برخی از ویژگی‌های آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

صفحه نمایش گوشی موبایل
  • TN: پنل TN را می‌توان قدیمی‌ترین نوع LCD، با پاسخگویی سریع اما زاویه دید محدود معرفی کرد که امروزه کمتر در گوشی‌های موبایل دیده می‌شود.
  • IPS: پنل‌های IPS زاویه دید گسترده و رنگ‌های دقیق‌تر نسبت به TN دارند و کیفیت بهتری نسبت به پنل‌های میان رده ارائه می‌دهند. گوشی‌های آیفون هم در گذشته از این پنل استفاده می‌کردند که اپل آن را با رتینا معرفی کرده بود.

(OLED (Organic Light-Emitting Diode

یکی از محبوب‌ترین پنل‌های بازار که در اکثر گوشی‌ها شاهد آن هستیم، OLED است که تکنولوژی ساخت متفاوتی نسبت به LCD دارد. به این صورت که هر پیکسل از خود نور ساطع می‌کند و از همین رو به نور پس‌زمینه نیازی ندارد. کنتراست بی‌نهایت، زاویه دید گسترده، رنگ‌های زنده و عمق مطلوب رنگ مشکی، از ویژگی‌های پنل OLED محسوب می‌شوند که مصرف انرژی بسیار کمتری هم دارد. در ادامه انواع پنل OLED را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • AMOLED: از جمله رایج‌ترین نوع صفحه‌نمایش در گوشی‌ها، امولد است که در واقع همان OLED محسوب می‌شود. با این تفاوت که مشکلات پنل OLED را که شامل رزولوشن تصویر، نرخ نوسازی و مصرف انرژی می‌شود ندارد.
  • Super AMOLED: پنل‌های سوپر امولد نسخه بهبود یافته AMOLED هستند که روشنایی بیشتر و مصرف انرژی کمتری دارند.
  • LTPO: استفاده از فناوری جدید در پنل‌های LTPO باعث می‌شود تا نرخ تازه‌سازی به صورت دینامیک تغییر پیدا کند و در نتیجه مصرف انرژی هم کمتر شود.

کیفیت دوربین

از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که امروزه هر شخصی باید هنگام خرید گوشی‌موبایل به آن توجه داشته باشد، دوربین است. برخی عوامل وجود دارند که تاثیر مستقیم روی دوربین دارند که خوب است با آن‌ها آشنایی پیدا کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را بر اساس نیاز خود داشته باشید؛ از همین رو در راهنمای خرید گوشی موبایل به سراغ بخش دوربین خواهیم رفت.

کیفیت دوربین گوشی موبایل

مگاپیکسل (رزولوشن): در واقع مگاپیکسل را می‌توان تعداد پیکسل‌های موجود در عکس معرفی کرد که میزان وضوح تصویر را مشخص می‌کند و هر چه عدد آن بالاتر باشد، به این معناست که عکس جزئیات بهتر و واضح‌تری در اختیار کاربر می‌گذارد. البته تنها این مورد ملاک نیست و باید موارد دیگر را هم برای کیفیت دوربین در نظر گرفت.

نوع سنسور: هر چقدر سنسور دوربین بزرگ‌تر باشد، به این معناست که می‌توان نور بیشتری را جذب کرده و در نتیجه عکس‌های بهتری را در شرایط نوری نامناسب به ثبت برساند. سنسورهایی مانند Sony Exmor یا Samsung ISOCELL شرایط فوق را دارند و می‌توانند عکس‌هایی با رنگ‌ها و جزئیات خوب بگیرند.

دیافراگم: عدد دیافراگم تایین می‌کند که قرار است چه میزان نور به سنسور دوربین برسد و به صورت f/1.8 یا f/2.2 نمایش داده می‌شود. به عنوان مثال عدد کمتر دیافراگم به معنای بازتر بودن آن و ثبت عکس‌های روشن‌تر با عمق میدان کمتر خواهد بود.

لرزش‌گیر تصویر: وجود لرزش‌گیر تصویر باعث می‌شود تا خروجی عکس‌ها بدون تاری و لرزش باشد. از جمله لرزش‌گیرهای تصویر که در دوربین گوشی‌ها مشاهده می‌شود، شامل تثبیت‌کننده تصویر اپتیکال (OIS) و تثبیت‌کننده تصویر الکترونیکی (EIS) است.

ویژگی‌های نرم‌افزاری: وجود قابلیت‌‌هایی مانند HDR، عکاسی در حالت شب (Night Mode)، هوش مصنوعی (AI)، پانوراما (Panorama) و نوع فوکوس‌های تصویر، باعث می‌شود تا تجربه عکاسی حرفه‌ای‌تری را داشته باشید.

دوربین‌های چندگانه: لنزهای واید، اولترا واید، ماکرو و تله‌فوتو از جمله دوربین‌هایی هستند که می‌توانند در چیدمان دوربین‌های گوشی قرار بگیرند. شما می‌توانید با استفاده از این لنزها عکس‌های مختلفی با زوایا و حالت‌های مختلفی بگیرید.

سخت افزار گوشی موبایل

قسمت حیاتی و مهم هر گوشی ‌موبایل، در واقع مجموعه سخت‌افزاری آن است؛ چرا که این بخش از گوشی است که تعیین می‌کند گوشی قادر به انجام چه کارهایی است. پس بهتر است قبل از خرید گوشی حتما به مجموعه سخت‌افزاری آن خود توجه کنید که شامل تراشه، پردازنده گرافیکی، رم و حافظه داخلی آن می‌شود. در ادامه راهنمای خرید گوشی، به بخش‌های مختلف سخت‌افزار و اهمیت آن‌ها در خرید می‌پردازیم.

سخت افزار گوشی موبایل

چیپست گوشی (CPU)

در واقع تراشه، قلب تپنده هر گوشی‌موبایل محسوب می‌شود که مستقیما روی عملکرد و کارایی دستگاه تاثیر می‌گذارد. پردازنده شرکت‌های معروف شامل Qualcomm Snapdragon ،Apple A Bionic و MediaTek می‌شوند که در اکثر گوشی‌های هوشمند آن‌ها را مشاهده می‌کنید و در حال رقابت تنگاتنگ با یکدیگرند. از طرف دیگر، برای اینکه بدانید گوشی تا چه حد قادر به انجام کارهای سنگین است، باید به تعداد هسته‌های پردازنده و سرعت کلاک آن (بر حسب گیگاهرتز) توجه کنید. اگر قصد خرید گوشی با قدرت بالا را دارید، باید توجه کنید که از پردازنده قوی برخوردار شده باشد تا بتواند از پس اجرای برنامه‌های روز دنیا، بازی و کارهای مولتی تسکینگ به‌خوبی برآید.

پردازنده گرافیکی (GPU)

پردازنده گرافیکی یا GPU برای پردازش تصویر و گرافیک گوشی اهمیت بسیار بالایی دارد و باعث می‌شود تجربه مطلوبی برای اجرای نرم‌افزارهای گرافیکی مانند ویرایش تصاویر و ویدیو کسب کنید. از جمله بهترین پردازنده‌های گرافیکی، Adreno و Mali هستند که در گوشی‌های هوشمند ازآن‌ها استفاده می‌شود. همچنین توجه باشید باشید که اپل پردازنده گرافیکی اختصاصی برای گوشی‌های خود دارد که از قدرت در خور توجهی هم برخوردارند.

رم (RAM)

رم را می‌توان حافظه موقت گوشی معرفی کرد که به صورت موقت اطلاعات دستگاه را داخل خود ذخیره می‌کند؛ در نتیجه نشان می‌دهد دستگاه تا چه حدی قادر است برنامه‌های گوشی‌ را بدون بستن برنامه‌های قبلی اجرا کند. برای استفاده‌های روزمره گوشی‌هایی که ۶ یا ۸ گیگابایت رم دارند، کافی هستند، اما اگر اهل اجرای بازی‌های سنگین یا انجام کارهای سنگین با گوشی خود هستید، بهتر است به سراغ رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایتی بروید.

رم گوشی

حافظه داخلی (Storage)

هنگام خرید گوشی با حافظه‌های مختلفی مواجه خواهید شد که از ۳۲ گیگابایت تا یک ترابایت متغیر است. با توجه به نیاز کاربران امروزی، حداقل حافظه برای گوشی که کافی هم باشد، ۱۲۸ گیگابایت محسوب می‌شود. اما خوب است بدانید، برخی از گوشی‌ها امکان افزایش فضای داخلی با کارت حافظه هم دارند که البته برای برخی از گوشی‌های پرچمدار و آیفون، صدق نمی‌کند.

عمر باتری

عمر باتری هم یکی دیگر از موارد مهم هنگام خرید گوشی به حساب می‌آید که شرکت‌ها در این بخش رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند. چرا که اگر عمر باتری دستگاهی که خریداری می‌کنید کم باشد، دائما باید به پریز متصل باشید. این موضوع در گوشی های آیفون به چشم می‌خورد که البته اپل در مدل‌های جدید در حال رفع آن است. به صورت کلی دو مدل باتری در گوشی‌ها به چشم می‌خود که شامل لیتیوم یون و لیتیوم پلیمری می‌شود. باتری‌های لیتیوم یون اولین نسل باتری برای گوشی‌های هوشمند جدید است که با تولید آن‌ها اکثر مشکلاتی که در گوشی‌های کلاسیک با آن مواجه بوده‌ایم از بین رفت و باعث شد دستگاه‌ها باریک‌تر و سبک‌تر از گذشته باشند.

دومین مورد، باتری‌های لیتیوم پلیمری است که جدیدترین فناوری ساخت باتری گوشی موبایل محسوب می‌شود. از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به وزن سبک، قدرت بالا و تا حدود ۵۰ درصد عمر طولانی‌تری نسبت به سایر باتری‌های شارژ شدنی اشاره کرد. البته موردی که باعث شده تا این باتری در گوشی‌های کمتری مشاهده شود، قیمت بالای آن است و تنها اپل در گوشی‌ آیفون و برخی از شرکت‌ها در گوشی‌های پرچمدارشان از این مدل باتری استفاده می‌کنند.

امکانات صوتی

یکی از مهم‌ترین امکانات گوشی هوشمند، مربوط به موسیقی می‌شود که امروزه بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است. چه بخواهید موزیک گوش دهید یا در حال وب‌گردی و فیلم‌دیدن باشید، امکانات صوتی برای شما یکی از واجبات محسوب می‌شود؛ در نتیجه در راهنمای خرید گوشی به امکانات صوتی اشاره‌ای خواهیم داشت تا حین خرید حتما به آن توجه داشته باشید.

امکانات صوتی گوشی

اولین مورد مربوط به جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا می‌شود که در روزهای آخر به‌سر می‌برد و شاهد حذف شدن آن در گوشی‌های جدید هستیم. این درگاه برای اتصال هندزفری‌های با سیم درنظر گرفته شده بود که امروزه با ورود هندزفری‌های بی‌سیم، شاهد حذف شدن آن هستیم؛ البته هنوز هم در برخی از گوشی‌ها به چشم می‌خورد و در صورت عدم وجود آن هم می‌توانید از تبدیل استفاده کنید.

بلندگوهای گوشی معمولا باید کیفیت مناسبی داشته باشد؛ چرا که در اکثر کارهایی که روزمره با گوشی انجام می‌دهیم، با آن مواجه خواهیم بود. معمولا امروزه اکثر دستگاه‌های موجود در بازار از بلندگوهای استریو بهره می‌برند که تفکیک صدای بهتری نسبت به اسپیکرهای مونو دارد. همچنین برخی از اسپیکرهای گوشی توسط شرکت‌های نامدار مانند هارمن کاردن و جی‌بی‌ال تنظیم شده‌اند که کیفیت صدای آن را چشمگیرتر می‌کند.

نوع کاربری گوشی موبایل

در نظر گرفتن اینکه گوشی را برای انجام چه کاری خریداری می‌کنید، به شما کمک می‌کند تا بتوانید دستگاهی را خریداری کنید که کاملا متناسب با نیاز شما باشد. در ادامه قصد داریم انواع کاربری‌های گوشی و مواردی که باید برای خرید در نظر بگیرید را مطرح کنیم.

گوشی برای استفاده روزانه

برای اینکه بتواند بهترین گوشی برای استفاده روزمره مانند انجام کارهایی مثل برقراری تماس، ارسال پیام، مرور شبکه‌های اجتماعی و وبگردی انتخاب کنید، بهتر است فقط به مشخصات باتری و صفحه‌نمایش آن دقت کنید؛ البته اگر به عکاسی هم علاقه‌ دارید، دوربین گوشی هم برایتان اهمیت دارد و می‌تواند مفید باشد. معمولا گوشی با چنین مشخصاتی را می‌توانید در رده‌های اقتصادی و میان‌رده برندها پیدا کنید.

گوشی برای عکاسی و فیلم‌برداری

دوربین یکی از مهم‌ترین موارد در خرید گوشی مناسب برای عکاسی و فیلم‌برداری محسوب می‌شود که در راهنمای خرید گوشی به آن می‌پردازیم. در نتیجه توجه به مشخصاتی مانند مگاپیکسل، کیفیت لنز، قابلیت‌های عکاسی در شب، فیلم‌برداری 4K یا 8K، لرزش‌گیر تصویر و تعداد دوربین‌ها از واجبات برای خرید این گوشی است. همچنین معمولا گوشی‌های میان‌رده و پرچمدار از بهترین انتخاب‌ها برای گوشی عکاسی محسوب می‌شوند.

گوشی برای عکاسی

گوشی برای بازی

اگر گیمر هستید و به بازی با گوشی علاقه دارید، باید به سراغ گوشی گیمینگ بروید. این نوع دستگاه‌ها معمولا طراحی جذاب، تراشه قدرتمند، پردازنده گرافیکی قوی، نرخ نوسازی بالا و سیستم‌های خنک کننده دارند که می‌توانند به‌روزترین بازی‌های دنیا را با بهترین کیفیت اجرا کنند. علاوه بر اینکه برخی از برندها مانند ایسوس و شیائومی به صورت تخصصی روی گوشی‌های گیمینگ کار می‌کنند، می‌توانید به سراغ گوشی‌های پرچمدار برندها بروید که بهترین عملکرد را به شما ارائه می‌دهند.

گوشی برای استفاده‌های خاص

اگر به گوشی موبایل برای استفاده از شرایط خاص مانند ورزش، سفر یا محیط‌های صنعتی نیاز دارید، باید به استانداردهای مقاومتی آن توجه کنید. علاوه بر این عمر باتری طولانی مورد مهم دیگر است که اهمیت بالایی دارد و برای چنین محیط‌هایی باید به آن توجه داشته باشید.

خرید گوشی از فروشگاه‌های معتبر

بعد از اینکه به مشخصات و مواردی که در راهنمای خرید گوشی موبایل به آن اشاره شد، توجه کردید و توانستید مدل مورد نظر خود را انتخاب کنید، قدم بعدی انتخاب فروشگاه معتبر برای خرید است. چه بخواهید خرید حضوری انجام دهید و چه اینترنتی،‌ باید از معتبر بودن فروشگاه مدنظرتان اطمینان حاصل کنید؛ چرا که این‌کار نه‌تنها از ضرر مالی شما جلوگیری می‌کند، بلکه کمک می‌کند تا با اطمینان خاطر از اصالت کالا، خرید خود را انجام دهید.

خرید گوشی از فروشگاه‌های معتبر

خرید اینترنتی این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید با مقایسه قیمت گوشی در فروشگاه‌های معتبر، موردی را انتخاب کنید که با بودجه شما همخوانی داشته باشد. همچنین حتما به گارانتی و خدمات پس از فروش، فروشگاه موردنظرتان دقت کنید تا چالش‌های خرید تا حد زیادی کمتر شود. فروشگاه اینترنتی فراکو با هدف ارائه بهترین خدمات به کاربران فعالیت می‌کند و تمامی کالاهای موجود در آن به همراه گارانتی معتبر و ضمانت اصالت کالا در دسترس قرار می‌گیرند؛ در نتیجه می‌توانید با خیال راحت برای خرید گوشی سامسونگ، گوشی شیائومی یا سایر برندهای مطرح دنیا به سراغ آن بروید.

اطمینان از پلمپ بودن گوشی و چک کردن سامانه همتا یا رجیستری

پس از خرید گوشی از فروشگاه معتبر، حتما از پلمپ بودن جعبه دستگاه اطمینان حاصل کنید و بررسی کنید که قبلا باز شده یا ریپک شده نباشد. قدم بعدی چک کردن IMEI گوشی است که می‌توانید از روش‌ شماره‌گیری کد دستوری #06#* استفاده کنید؛ پس از نمایش کد آن را با شناسه IMEI روی جعبه گوشی تطابق دهید تا از یکسان بودن آن‌ها اطمینان پیدا کنید.

در آخر برای استعلام اصالت گوشی می تواند روش‌های زیر را انتخاب کرده و از طریق ‌آن‌ها برای اطمینان از اصل بودن گوشی اقدام کنید:

  • مراجعه به سامانه یا اپلیکیشن همتا و وارد کردن شناسه IMEI روی جعبه گوشی
  • ارسال شناسه IMEI روی جعبه به شماره 777
  • شماره گیری کد #7777* و وارد کردن شناسه IMEI روی جعبه

پست های مرتبط برای شما

دیدگاه کاربران

برای ثبت نظر ابتدا باید وارد شوید.

تا کنون هیچ دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است.

شما میتوانید اولین نفری باشید که برای این مقاله دیدگاه ثبت می کند.